*arkkitehtuuri *kattorakentaja *saneeraus *uudisrakennus *aurinko ja muut lämmitysmuodot *omatoiminen rakentaja *uima-allas *referenssejä *yhteystiedot *
arkkitehtuuri » monipuoliset mahdollisuudet


monipuoliset mahdollisuudet
kuparikattoon integroitu aurinkokeräin
muut vakiotuotteet
***Erikoismallit***
* Suurempia tai pienempiä?

Erikoismalleina voidaan kohteen mukaan rakentaa vakiomalleja suurempia tai pienempiä keräinkenttiä.

* Koko katto ?

Modulaarisessa järjestelmässämme voidaan rakentaa koko rakennuksen lappeen levyisiä keräinkenttiä. Tällöin lasikatteen alla absorbaattorit lohkotaan sopivan kokoisiksi, jotta optimaaliset virtausolosuhteet voidaan saavuttaa. Absorbaattorilohkojen väliin voi halutessaan jättää valoaukkoja (kattoikkunoita) rakennuksen sisätilojen vaatimusten mukaan. Ulospäin keräinkenttä ja valoaukot muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Katon kaltevuudesta riippuen voidaan laseja koota päällekkäin useampiakin; loivilla kallistuskulmilla isokin lape voidaan kokonaisuudessaan rakentaa tällä järjestelmällä.

* Mikä ?

Järjestelmää voidaan tarvittaessa varustaa läpivientielementeillä ilmastointiputkia ja huoltoluukkuja varten.

* Mitat ?

Sarjat nimetään päällekkäin ja vierekkäin olevien lasien määrän mukaan: VXH.V kertoo päällekkäin olevien lasien määrän ja H rinnakkain olevien lasien määrän.

Keräinkentän mitat voi laskea esim. seuraavasti:
keräinkentän korkeus = (2300 + (V-1)*2282)mm
keräinkentän leveys = (789 + (H-1)*754) mm

Keräinlasit voidaan tehdä myös mittojen mukaan.

* Kaaria ?

Modulit voidaan asentaa myös muodostamaan pienen kulman toisiinsa. Joten laajojen kaareutuvien keräinkenttien luominen on mahdollista.

* Mahdollisuudet ?

Erikoismallien, suurten aurinkokattojen ja -julkisivujen, suunnittelu kannattaa toteuttaa yhteistyössä Aurinkotorin ja muiden suunnittelijoiden kanssa. Yhteistyö kannattaa aloittaa jo varhaisessa vaiheessa, jotta päästään esteettisesti ja teknisesti hyvin toimivaan lopputulokseen.

Aurinkotorin taustalla on 30 vuoden tietotaito aurinkokeräinteknologiasta ja yli 50 vuoden LVI-kokemus. - sivustoa päivitetty 25.01.2017
Kummeli Group Oy