*arkkitehtuuri *kattorakentaja *saneeraus *uudisrakennus *aurinko ja muut lämmitysmuodot *omatoiminen rakentaja *uima-allas *referenssejä *yhteystiedot *
uima-allas


El Nino
X-Flow Kit
X-Flow System
*** Uima-altaan aurinkolämmitys X-Flow, X-Flow Kit tai El Nino -järjestelmillä***
X-Flow aurinkotori uima-allas lämmitys
Lämmitä ulkoaltaasi auringolla, El Nino, X-Flow tai X-Flow Kit -järjestelmillä. Korkealaatuiset ruotsalaiset aurinkokeräimet ja järjestelmät uima-altaiden lämmitykseen keväästä syksyyn. Hinnat alkaen 149 euroa.

X-FLOW System uima-allasjärjestelmän avulla uima-altaan käyttöaikaa ei tarvitse enää rajoittaa kesään, vaan kausi voidaan aloittaa jo keväällä, ja sitä voidaan jatkaa syksyllä tavanomaista pitempään. Aurinkoenergialla toimiva X-FLOW on järkevä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Uima-altaan käyttökausi ajoittuu vuodenaikaan, jolloin aurinkoenergiaakin on eniten saatavissa.

X-FLOW tuoteperhe kattaa aurinkolämpöjärjestelmät kymmenestä neliömetristä aina 27 neliöön asti (X-Flow System). Järjestelmän aurinkokeräimet ovat kattamattomia, joten ne soveltuvat erinomaisesti ulkoaltaiden lämmitykseen. Rakennuksen lämpimän käyttöveden tuottamiseen kattomattomat keräimet eivät sovellu. X-FLOW -järjestelmä sisältää aina aurinkokeräinten lisäksi säätöyksikön ohjausventiileineen ja kattoasennussarjan keräimille.
X-FLOW järjestelmästä on saatavissa myös helposti asennettava X-Flow Kit (7,2 m²).

El Nino tuoteperhe soveltuu pienten kesäkäytössä olevien siirrettävien altaiden lämmitykseen. Tuoteperhe kattaa keräimen lisäksi mm. asennustelineen keräinten suuntaamiseen ja boosterpumpun mikäli keräimet sijoitetaan siten, että altaan oma pumppu ei saa aikaan riittävää virtausta. Keräimet voidaan kuitenkin sijoittaa vaikka suoraan maahan uima-altaan läheisyyteen.

Uima-allaskeräimet (X-Flow) on valmistettu korkealuokkaisesta ja kestävästä lujitetusta polymeeristä, joka on kevyttä, joustavaa ja kestävää. Materiaali kestää ultraviolettisäteilyä, jäätymistä, korroosiota ja syövyttäviä aineita, eikä kalkki pääse kerääntymään siihen. Laitteistoa ei siis tarvitse purkaa talven tullen. Laitteisto on suunniteltu toimimaan siis myös Suomen olosuhteissa. Keräinten ja järjestelmien tuotekehitys ja valmistus tapahtuu Ruotsissa (Texsun AB).
X-Flow aurinkotori uima-allas lämmitys
El Nino uimallalämmitys aurinkokeräin

Aurinkotorin taustalla on 30 vuoden tietotaito aurinkokeräinteknologiasta ja yli 50 vuoden LVI-kokemus. - sivustoa päivitetty 25.01.2017
Kummeli Group Oy