*arkkitehtuuri *kattorakentaja *saneeraus *uudisrakennus *aurinko ja muut lämmitysmuodot *omatoiminen rakentaja *uima-allas *referenssejä *yhteystiedot *
saneeraus


aurinkolämpöjärjestelmä
tuotteet
*** Aurinkolämpöä saneerauskohteisiin***
Aurinkolämmön asentaminen voidaan tehdä saneerauskohteisiin lähes aina. Hyvin harvoin asentamiselle on mitään teknisiä esteitä. Asennustyön kannalta löytyy kuitenkin muutama 'oikeaa hetki' jolloin aurinkolämpö kannattaa asentaa.

Rakennuksen katemateriaalin vaihto tai huoltotyö muodostaa luontevan kohdan ottaa aurinkolämpö käyttöön. Rakennuksen kattoon integroitavan aurinkokeräimen kohdalle katemateriaalia ei tarvita, koska integroitu suurkeräin muodostaa vesikaton. Kattotöiden yhteydessä aurinkokeräintä varten ei tarvita merkittävästi ylimääräistä asennustyötä eikä erillistä asentajaa. Aurinkokeräin kiinnitetään suoraan ruoteisiin kulmaraudoilla ohjeiden mukaan ja kattotyön loppuvaiheessa savupiipun ja reunojen pellityksestä huolehtiva pelittää samalla aurinkokeräimen reunat. Näin katolle ei jää yhtään läpivientiä eikä siis mahdollista vuotokohtaa.

Toinen sopiva ajankohta aurinkolämmön asentamiselle on pannuhuoneen kattilaremontti, lämminvesivaraajan vaihto tai koko lämmitysjärjestelmän vaihto. Aurinkolämmitys tarvitsee aina varaajan. Varaajalle luontevin paikka on pannuhuone tai tekninen tila mutta se voidaan sijoittaa myös esim. autotalliin tai varastoon, jolloin myös hukkalämpö tulee hyödynnettyä. Aurinkolämmityksen asentaminen on yksinkertaista LVI-alan ammattilaiselle yhdessä Aurinkotori Oy:n kanssa.


Lisätietoa löydät valikoista 'aurinko ja muut lämmitysmuodot' ja 'kattorakentaja' .


Aurinkotorin taustalla on 30 vuoden tietotaito aurinkokeräinteknologiasta ja yli 50 vuoden LVI-kokemus. - sivustoa päivitetty 25.01.2017
Kummeli Group Oy