*arkkitehtuuri *kattorakentaja *saneeraus *uudisrakennus *aurinko ja muut lämmitysmuodot *omatoiminen rakentaja *uima-allas *referenssejä *yhteystiedot *
aurinko ja muut lämmitysmuodot


mitoitusperusteet
öljylämmitys ja aurinko
hakelämmitys ja aurinko
putkilinjan asennusohje
osa LVI-järjestelmää
osa LVI-järjestelmää
aurinkolämpötuotteet
*** Aurinkolämmitys sopii lähes kaikkien lämmitysjärjestelmien rinnalle***
aurinkokeraimen hyotysuhdetesti Aurinkotori
Aurinkolämmitys sopii lähes kaikkien lämmitysmuotojen rinnalle tuottamaan osansa rakennuksen käyttäjien tarvitsemasta energiasta. Aurinkolämmitys kytketään aina teknisessä tilassa olevaan varaajaan tai mahdollisesti käyttövesivaraajaan. Kytkentätapa riippuu rakennuksen muista lämmitysratkaisuista, käyttäjän tarpeesta ja katolla olevan aurinkokeräimen koosta. Lämmitysjärjestelmien kirjosta parhaimmat kokemukset meillä on seuraavista yhdistelmistä.

puu / hake-aurinko
tuplakattila-aurinko
puu-sähkö-aurinko
sähkö-aurinko

Öljylämmitysjärjestelmissä olemme erikoistuneet jo asennettuihin öljykattiloihin liitettäviin aurinkolämpöratkaisuihin. Näissä järjestelmissä erikoisen haasteen asettaa varaajan kytkentä ja säätöyksikön optimointi siten, että öljylämmityksen ja aurinkolämmön edut kohtaavat. Uusiin aurinko-öljy- ja pellettijärjestelmiin voimme toimittaa joko pelkän aurinkokeräimen tai myös koko järjestelmän.

Toimitusohjelmamme on kattava, yksittäisistä komponenteista lähtien aina kokonaisiin lämmitysjärjestelmiin asti. Toimintatapamme mukaisesti olemme mukana lämmitysjärjestelmän suunnittelussa yhdessä oman LVI-suunnittelijasi kanssa ja annamme suunnittelijalle hänen tarvisemansa aurinkolämmitykseen liittyvän erityisosaamisemme. Ota yhteyttä! Pääset alkuun, ajatuksista käytäntöön.

Aurinkotorin taustalla on 30 vuoden tietotaito aurinkokeräinteknologiasta ja yli 50 vuoden LVI-kokemus. - sivustoa päivitetty 25.01.2017
Kummeli Group Oy