*arkkitehtuuri *kattorakentaja *saneeraus *uudisrakennus *aurinko ja muut lämmitysmuodot *omatoiminen rakentaja *uima-allas *referenssejä *yhteystiedot *
kattorakentaja


suurkeräimen nosto katolle (kuvasarja)
vakiotuotteet kattoasennukseen
*** Aurinkokeräimen integrointi rakennuksen kattoon***
aurinkokeräin aurinkolämpö osana kattoa
Keräin rakennetaan energiatarpeen mukaan sopivan kokoiseksi osaksi vesikatetta. Muun vesikaton materiaali voi olla niin pelti, tiili, huopa tai kupari. Katemateraalin valinta ei aseta esteitä aurinkokeräimen kattointegroinnille.

Keräimen alueelta on vanha peltikatto poistettu ja aukon reunoille on rakennettu asentajan liikkumista helpottavat telineet. Keräimen asennuksen jälkeen keräimen reunat pellitetään katon sävyisellä pellillä.

Kun keräintä käytetään katteena saadaan se sulautumaan kauniisti koko rakennukseen. Katteen osana oleva keräin on paremmin suojassa viilentävältä tuulelta ja piiskaavalta vesisateelta kuin irrallinen telineessä oleva keräin. Jos katon kaltevuus ei ole aivan optimaalinen voidaan vesikatemateriaalista ja erillisistä keräintelineistä säästyneellä rahalla rakentaa hieman suurempi keräin ja saavutetaan hyvä kustannustehokkuus.

Keräin rakennetaan muun kattotyön ohessa suoraan ruoteiden päälle. Kattotuolien päälle voidaan normaaliin tapaan asentaa aluskate ja tuuletusrimat koko katon alueelle. Myös ruoteet voidaan asentaa koko katon alueelle ilman keräimestä johtuvia lisämittauksia. Halutessanne toimitamme keräimen myös valmiiksi asennettuna katollenne (kuvasarja).

Vasemmassa reunassa olevasta valikosta löydät vielä kuvasarjan integroidun keräimen asentamisesta muun kattotyön yhteydessä.

aurinkokeräin kattotyö peltikatto aurinkolämpö

Aurinkotorin taustalla on 30 vuoden tietotaito aurinkokeräinteknologiasta ja yli 50 vuoden LVI-kokemus. - sivustoa päivitetty 25.01.2017
Kummeli Group Oy